注册 登录
高明论坛 返回首页

小眼宅男的个人空间 https://bbs.528500.com/?154313 [收藏] [复制] [RSS]

统计信息

已有 225 人来访过

现在还没有相册

• 或许我真的很傻.很天真.很白痴..比人当笑柄!你赢了...开心了吧! 回复
  • 只死仆街欺骗我感情呃我送左只狗比距仲要摞返上来卖...死你快啦!!!死人渣..... 回复
  • 边个有视频编辑软件介绍??? 回复
  • 真系都唔知菜花究竟有咩甘好睇....去到第三次都麻木晒咯..仲要人山人海先...好彩左兜右兜稳到第条畅通无阻架路皆...唔系都唔知点算好!!! 回复
  • 星期三去左次油菜花基地...星期五又去左次...星期日仲要去?我究竟为咩?难道痴左线??? 回复
  • 甘样咯天气..真郁闷咯..无知听晚有无烟花睇呢? 回复
  • 哈哈...估唔到五音不全...走音犀利架我 ...今晚居然比我做成晚麦霸喔...起人和返杨梅条路一部车都无...郁闷到...哈哈...估唔到五音不全...走音犀利架我 ...今晚居然比我做成晚麦霸喔...起人和返杨梅条路一部车都无.. 回复
  • 我那里得罪你了?如果我真的那么乞你憎我那么的令你讨厌我会在你的世界消失..但是..看见你说的那个字心突然很痛!虽然你不是我的谁..但是曾经一起开心玩笑..为何现在变成这样?我到底做错什么这样惹你讨厌? 回复
  • 我那里得罪你了?呼呼...如果我真的那么乞你憎我那么的令你讨厌我会在你的世界消失..但是..看见你说的那个字心突然很痛!虽然你不是我的谁..但是曾经一起开心玩笑..为何现在变成这样?我到底做错什么这样惹你讨厌? 回复
  • 高明今年还有烟花睇咯无喔??点解都无见有咩风声甘咯... 回复
  • 6点起床都无知为咩...郁闷!!! 回复
  • 其实花街有咩甘好行呢?.甘大个籽都没行过....郁闷吖... 回复
  • 顶...诺基亚c6-01都无鬼用...上网想话下载软件点知又小到鬼甘...800万摄像头讲就好听无的自动对焦夜晚影相闪光灯又无得长着影D相仲样衰过200万像数....好郁闷吖!!! 回复
  • 听住“再见中国海”慢慢勾起回忆.... 回复
  • 得一想二...这就是男人??? 回复
  • 生日1998 年 3 月 11 日
  • 出生地广东 佛山
  • 居住地广东 佛山
  • 婚期0

查看全部个人资料

现在还没有动态

失去了事业...连爱情也失去了... 2010-09-14
              失业了两个月天天在家并不是我不想去工作...并不是我变懒了...每个人都会面 ...
(678)次阅读|(14)个评论

查看更多

YAMAHA 2015-8-14 22:15
带我叫      鸡
YAMAHA 2015-8-14 22:14
咸湿宅男…几时带我去**?
Jolin心锁 2013-6-29 18:25
小眼宅男: 额额……

sallysu 2013-5-22 10:21
小眼宅男: 做乜鬼?
无啊,发神经咯我
笑儿 2012-10-9 22:20
你系?
colleen籹 2011-5-4 22:08
小眼宅男: 有咩点吖..想加你个Q又无得加..想闹你吖..又唔敢..郁闷呢!!!
点解要闹我··why
colleen籹 2011-5-4 22:06
小眼宅男:
点·
colleen籹 2011-5-3 15:50
小眼宅男: 都好喔...
寳貝 2011-5-2 23:20
小眼宅男: 训唔训关你事!
阻住晒
colleen籹 2011-5-2 23:19
小眼宅男: 仲笑得甘开心喔..真系吖..
呵呵·唔通喊啊··
寳貝 2011-5-2 22:58
小眼宅男: 我晕..呢个系话你衰边系喊皆.真系啊
蠢情……少男……返归训拉
寳貝 2011-5-2 22:25
小眼宅男:
做咩喊啊?
colleen籹 2011-5-2 18:53
小眼宅男:
sallysu 2011-4-29 16:31
小眼宅男: 多谢你撑我...
13727407652 2011-4-27 22:03
小眼宅男: 猪开..你只生为那出来稳吃..啊哈哈
有得偷食就好咯
小眼宅男 2011-4-14 12:02
查看全部

下载新版论坛手机客户端|粤公网安备44060802000001号|微信联系管理员|小黑屋|进入手机版|高明论坛 ( 粤ICP备15002740号-1 )

GMT+8, 2020-2-24 06:18 , Processed in 0.045868 second(s), 30 queries .