注册 登录
高明论坛 返回首页

祢吥嬞我的个人空间 https://bbs.528500.com/?87145 [收藏] [复制] [RSS]

统计信息

已有 92 人来访过

现在还没有相册

现在还没有记录

• 出生地广东省 佛山市 高明区
  • 居住地广东省 佛山市 高明区

查看全部个人资料

现在还没有动态

现在还没有日志

LeilaZ 2011-8-1 05:21
祢吥嬞我:   

LeilaZ 2011-8-1 05:20
祢吥嬞我:   
呵呵........
LeilaZ 2011-8-1 05:18
祢吥嬞我: 你真狠啊 我训觉好耐都无发梦咯 好想发个春梦
.........好无奈甘咯
LeilaZ 2011-8-1 05:09
祢吥嬞我: 我都想 可惜无可能 准备训咯。周公个女要我陪啊
哦,晚安,发个恶梦
LeilaZ 2011-8-1 04:56
祢吥嬞我: 我都差唔多啦

成5点拉喔。唔使训?亦话听日唔使做啊
唔使训兼听日5使做,个答案满意无
LeilaZ 2011-8-1 04:45
祢吥嬞我: 哈哈。你都几吹得既喔。。 几搞笑
吹得系我本行,搞笑系我本性,无办法啦妈妈生得我甘.........
LeilaZ 2011-8-1 04:36
祢吥嬞我: 甘实际上系几多呢 讲黎听下
哇哈哈快40
LeilaZ 2011-8-1 04:32
祢吥嬞我: 甘你都话自己快3张咯 睇D相感觉就差唔多既啦
呵呵姐系觉得系三十岁左右甘
LeilaZ 2011-8-1 04:30
祢吥嬞我:   
睇D相、都觉得咯
................好老?
LeilaZ 2011-8-1 04:22
祢吥嬞我: 已经好有可能欺骗左我D感情
哈哈甘都比你知道先.............查实我都快3张咯
LeilaZ 2011-8-1 04:16
祢吥嬞我: 你D资料写左噶
除非系假既
哦,甘噶呢................
LeilaZ 2011-8-1 04:10
祢吥嬞我: 我大过你小小
你知道我几岁?
禁止SM. 2009-8-7 14:37
哦、、原来系你啊。。哈哈。。系度见到你。。古5到啊。。
好耐唔见了。。。
查看全部
关闭

站长推荐上一条 /1 下一条

下载新版论坛手机客户端|粤公网安备44060802000001号|微信联系管理员|举报|小黑屋|高明论坛 ( 粤ICP备15002740号 )

GMT+8, 2024-4-27 13:18 , Processed in 0.053791 second(s), 24 queries .