注册 登录
高明论坛 返回首页

Calvin的个人空间 https://bbs.528500.com/?10607 [收藏] [复制] [RSS]

统计信息

已有 1211 人来访过

现在还没有记录

• 生日1985 年 10 月 25 日
  • 出生地广东 佛山
  • 居住地广东 佛山

查看全部个人资料

现在还没有动态

现在还没有日志

年轻帅哥 2010-12-18 22:43
高明微博正在举行“你接受你的女朋友隆胸吗?”的投票活动,请大家积极投票!大家的意见有助改变一些崇尚“隆胸”的男女士的心态,你的一票功在当今,利在千秋!按你屏幕左手的“投票”进入投票!
严婷婷 2010-5-10 13:56
来及及
〆桃oО 2009-5-14 19:51
Calvin: 我好早就买了!
我20年前买佐啦
〆桃oО 2009-5-14 16:29
Calvin: 点解你个水壶咁似我个!!
你学我买的
〆桃oО 2009-3-17 16:19
师弟来的
筱敏 2009-3-13 21:39
哇~原来师兄都来论坛的。。。
ャ`·﹏Clow 2009-2-24 12:44
回访```
严婷婷 2009-2-8 16:12
去情感区“点解你甘蠢”张贴讲下野啦,好搞笑啊宜家
猫骨 2009-1-22 17:11
Calvin: 晕。。。唔係挂。。。用哩个都得啦~哈~!
我唔钟意尼个系钟意之前个个啊!
猫骨 2009-1-22 10:56
真系稳唔返之前个猫骨啦.一登录就话用户名无效.真系唔明啊!
猫骨 2009-1-21 22:19
Calvin: 其实係我喺度搞鬼。。。哼哼~~
系咩?但我唔信咯!之前个个猫骨又登录唔到啦!真系烦!
猫骨 2009-1-21 11:30
啊...求命啊!今朝一打开又换佐尼个猫骨啦!真系有鬼啊!你信唔信啊?
貓骨 2009-1-20 20:03
Calvin: 呃。。。迟D要用“猫骨”嘅英文嚟申请账号了。。。哈~!
你话你自己定系叫我啊?
貓骨 2009-1-19 17:37
Calvin: 呃。。。你眼花了吧??咁神奇噶事。。。撞鬼了!
唉...真系咖.你地无人试过同样现象咩?我已经有三个猫骨帐号啦!
貓骨 2009-1-18 22:42
好傻啊.今晚打开网页又自动登录佐尼个猫骨哦,好开心啊!
猫骨 2009-1-17 20:26
Calvin: 呃。。。搵唔噃??点搵唔噃啊??账号密码忘记左?
无错啊.用户名同密码都无错,之前打开网页巨已经自动登录佐咖,今日打开网页要自己从新登录,我输入同样既用户名同密码,但登录之后变成另一个用户哦.我点试都登录唔到之前个个啊.之前个个仲系可以入去咖.但我稳唔返啊/你知唔知点解啊?
查看全部
关闭

站长推荐上一条 /1 下一条

下载新版论坛手机客户端|粤公网安备44060802000001号|微信联系管理员|举报|小黑屋|高明论坛 ( 粤ICP备15002740号 )

GMT+8, 2024-3-28 21:48 , Processed in 0.056096 second(s), 24 queries .