注册 登录
高明论坛 返回首页

xowen的个人空间 https://bbs.528500.com/?152694 [收藏] [复制] [RSS]

统计信息

已有 115 人来访过

现在还没有记录

• 生日1987 年 10 月 1 日
  • 出生地广东 佛山
  • 居住地广东 佛山

查看全部个人资料

现在还没有动态

现在还没有日志

`Yummy 2011-3-4 16:37
xowen: 好耐无见你啦!
呢排有D事嘛、
`Yummy 2011-3-4 16:08
我又来了
`Yummy 2011-1-13 20:21
我又来了
眼眸、里啲曖昧 2010-11-23 23:51
xowen: 唔使惊喔……我会照住你噶啦。  夜啦,早投
骨都散了,仲點照住涐...嗯,涐訓啦,你都早d訓啦,晚安~
眼眸、里啲曖昧 2010-11-23 23:45
xowen: 梗系唔得啦……应承佐人嘎野又反口。
但糸人哋驚驚喔。。
眼眸、里啲曖昧 2010-11-23 23:34
xowen: 咁你就惨咯,我会痴你一世噶。。。
5糸掛,咁恐怖,.可以say no冇?
眼眸、里啲曖昧 2010-11-23 22:56
xowen: 可能噶,到时可能要你扶住先行得
涐驚你d骨散曬,涐5小心執少咗舊骨咋``
眼眸、里啲曖昧 2010-11-23 22:52
xowen: 太耐无同女仔行街啦,骨头都硬晒,哈哈
你5會行行下散骨掛、?
眼眸、里啲曖昧 2010-11-23 22:47
xowen: 唔一定今晚嗟,想行几时都得吧
好呀、、
眼眸、里啲曖昧 2010-11-23 22:40
xowen: 呵呵,咁有无兴趣同我行街啊?
你又5早d約涐..
眼眸、里啲曖昧 2010-11-23 22:34
xowen: 难怪咁得闲啦,无去拍下拖仔?
冇拖拍..
眼眸、里啲曖昧 2010-11-23 20:06
xowen: 宜家上日班啊?上线嘎?
糸呀。上早班
champange 2010-11-13 23:34
xowen: ???你识我噶?
唔识
笨丫 2010-10-16 14:16
xowen: 哦,睇错人先,唔会
笨丫 2010-10-15 12:57
xowen: 嗯,睇样应该都系好人一个来噶。
xowen 2010-9-3 19:04
挨佐甘耐,终于等到距出粮咯,等得真辛苦!!!
查看全部
关闭

站长推荐上一条 /1 下一条

下载新版论坛手机客户端|粤公网安备44060802000001号|微信联系管理员|举报|小黑屋|高明论坛 ( 粤ICP备15002740号 )

GMT+8, 2024-4-27 02:36 , Processed in 0.056703 second(s), 26 queries .