注册 登录
高明论坛 返回首页

champange的个人空间 https://bbs.528500.com/?150395 [收藏] [复制] [RSS]

统计信息

已有 167 人来访过

现在还没有相册

现在还没有记录

• 生日1988 年 2 月 14 日
  • 出生地广东 佛山
  • 居住地广东 佛山

查看全部个人资料

现在还没有动态

现在还没有日志

yes7751 2010-12-4 11:36
champange: sorry, no
,甘悲哀噢
yes7751 2010-11-26 14:37
佳人有约未呀
xowen 2010-11-12 21:39
???你识我噶?
juno494979935 2010-9-27 02:42
训五入。。。挂住你哦。。。
小眼宅男 2010-9-26 22:17
champange: 甘真系噶嘛,都唔知点解,就系无魅力吸引到异性
比你Q号我得嘛...
小眼宅男 2010-9-26 22:17
champange: o o ,原来系甘,嘻嘻
之⑤就系甘咯...
小眼宅男 2010-9-26 16:47
champange: 边有拖仔拍啊
讲大话拉你.....点会无涡你!!!
小眼宅男 2010-9-26 16:40
champange:
额..打错字先...我架意思系想加你Q都⑤得咯....
小眼宅男 2010-9-24 22:33
Q号碧比我斡...
小眼宅男 2010-9-24 06:19
champange: 我是宅女来的
系没架?甘你吾使去拍拖仔咯…
小眼宅男 2010-9-23 14:25
champange: 无啊,点解甘认为我有好多节目哦,我无聊到死
5知呢..觉得你应该无会系宅女呱...
小眼宅男 2010-9-23 13:13
champange: 甘好啊,我在屋企睇电视咋
吾系呱?我仲以为你好多节目先、
小眼宅男 2010-9-22 23:34
champange: 我都无人约,又无节目,点去啊,唯有在屋企咯,个个中秋都系甘噶啦
早讲吖、我刚刚先同班朋友起屋企烧烤拉…早知遇埋你吖…我以为你大把节目咯、
小眼宅男 2010-9-22 18:48
champange: 无地方去,又无人约
讲野咩..系逆想同人地去就真!!!
小眼宅男 2010-9-22 18:39
champange: 就高兴不起来咯
点解吖..无去边度玩咩???
小眼宅男 2010-9-22 18:39
champange: 加了你就没有啦,其他都没怎么加了
咩??你系话微博好友就加得我吖??
查看全部
关闭

站长推荐上一条 /1 下一条

下载新版论坛手机客户端|粤公网安备44060802000001号|微信联系管理员|举报|小黑屋|高明论坛 ( 粤ICP备15002740号 )

GMT+8, 2024-4-27 03:38 , Processed in 0.054730 second(s), 24 queries .